Hos Nordisk Bolig er der fast fragt- og ekspeditionsgebyr på KUN 49 KR. gratis levering ved køb for over 750 kr. til pakkeshop (gælder kun i Danmark)
 
 
 

Skønhed, Elegance og Kvalitet siden 1998

A.U Maison er et dansk design firma, der opererer internationalt. Vi blev etableret i 1998, lige uden for den europæiske kulturhovedstad Aarhus i 2017.
Vi tror, at skønhed har evnen til at tilføre værdi til dit hjem og dit liv!

Vi fokuserer således på æstetik i alle detaljer gennem hele vores produktudviklingsproces, samtidig med at vi overholder brugervenlighed og elegance.

Siden begyndelsen er alle vores unikke stoffer designet i Danmark, mens alt trykning og belægning finder sted inden for EU - sikrer høj kvalitet i vores produkter.

Gennem vores engagement i design og produktion af livsstilsprodukter stræber vi efter at gøre det smukke design tilgængeligt for det største publikum muligt.


 Simply because we’re suckers for beauty, and because we believe life is too short for ugliness.
 

 
 
 
 


  

Dansk produktion 

A.U Maison egenproduktion er, hvad der gør dem anderledes end resten


Når det kommer til produktion - er kvalitet og fleksibilitet vejledende principper. De er derfor stolte over at have egen egenproduktion med erfarne sydame. Dermed sikres, at alle AU Maison produkter følger høje standarder og er fremstillet med omhu og præcision.

Gennem produktion er der samlet en dyb viden og erfaring, der resulterer i høj kvalitet både i råmaterialer og forarbejdning.
 
 

Socialt ansvar

Vi tager vores sociale engagement alvorligt

Vi stræber efter at bruge ansvarlige råvarer i hele vores bomuldssortiment. Vores team designer i Danmark, mens vores trykning og belægning finder sted inden for EU.

Målet med vores produktion er at opretholde den højeste kvalitet gennem den indenlandske produktion af bomulds- og olieklædeprodukter. Således produceres alle vores bomulds- og olietøjsstoffer i overensstemmelse med Oeko-Tex 100 standarder og indeholder ikke ftalater.

For at sikre en blød draperi og en slidstærk olieklæde, er vores bomuld belagt med skræddersyet glans.