FROKOSTTALLERKEN - BLUE LUPIN

FROKOSTTALLERKEN - BLUE LUPIN

RICE
 
PORCELÆN FROKOSTTALLERKEN
BLUE LUPIN PRINT
 
Hvid porcelæns tallerken med det skønneste "lupin" blomsterprint og smuk guldkant. Vi elsker det lidt skæve og selvom det er en hvid porcelæns tallerken, så har denne tallerken en lille forhøjning, som giver et flot organisk udtryk.
Dæk et romantisk bord med den smukke frokost tallerkner.
RICE porcelæns produkter er ikke bare skønne, men også super praktiske... kan både gå i opvaskemaskinen, fryseren, ovnen og mikroovnen!

Everyday Magic Porcelain by RICE, fordi det virkelig oser af hverdagsmagi! 

Det smukke porcelæn er produceret i Portugal ....et praktisk, stærkt og hårdfør materiale, som holder sig flot i lang tid, hvis man behandler det godt
- og så ser det bare flot og elegant ud til enhver bordopdækning!

Produktbeskrivelse 

Farve: Blue lupin print
 
Diameter: 23 CM
 
 
RICE handler om at have det sjovt… om fun, funkiness & functionality! Men vi arbejder også med hjertet. Vi sikrer os, at vi følger internationale standarder, der omhandler social ansvarlighed. De fleste af vores produkter er produceret af arbejdere i tredjeverdenslande, og vi sørger for, at alle produkter bliver produceret med respekt for menneskerettigheder, under sunde arbejdsforhold og uden brug af børnearbejde. RICE lever op til SA8000-standarden og benytter desuden Global Compact som en guideline til at drive en etisk forsvarlig forretning. 
I RICE ønsker vi, at du kan omgive dig med hyggelige produkter – nede på jorden, men stadig sjove, skøre og skæve! 

Gå Tilbage