LADY MINERALS 

 LADY Minerals kalkmaling tager naturen alvorligt, og resultatet bliver både mat, blødt og varmt. De farver, som vi har valgt, er trygge, gode og velkendte nuancer, der er smukke på en væg. Teksturen er tidsrigtig mat og giver en god baggrund for et råt, industrielt og tidløst udtryk. En perfekt ramme for design og brugskunst i keramik og træ. Det gælder om at lade livet gå stille og roligt og om at skabe sin egen kreativitet. LADY Minerals byder på uanede muligheder.

En kalkmaling giver dig smukke, matte vægge og et unikt farvespil. Det er ikke svært at male med en kalkmaling, og din maleteknik bestemmer resultatet. Du skal blot sørge for, at underlaget (væggen), som du skal male på, er ensfarvet, fast og glat.

Kan anvendes i tørre rum, men vi anbefaler at bruge LADY Minerals Sealer til områder, der udsættes for slitage eller vand.

Kalkmalingen fra Jotun er kendetegnet for god kvalitet. Lady Minerals er nem at påføre, giver et dejligt mat udtryk og passer perfekt ind i tidens trend.


Bruges til:

Indendørs vægge

Dækkeevne:

God

Glans:

Super mat og eksklusivt look

Produkttype:

Åndbar / diffusionsåben

Topstrøg

Kan bruges på:

Mineralsk underlag

Puds - beton - mursten

Spartel

Tapet - væv - filt

Tidligere malede overflader

 

Garanti for dækkeevne

 

  

Farveprøverne skal betragtes som vejledende.

Vær opmærksom på, at produktets beskaffenhed vil bevirke, at påføringsteknik og underlagets sugeevne vil påvirke farven.

Vi anbefaler, at der laves et prøveopstrøg på et tilsvarende underlag, inden malearbejdet påbegyndes