Keramik vase "SCUSI"


Keramik vase "SCUSI"

Keramik vase "Scusi"

Unik hvid vase med et sødt hundeansigt på. Denne vase kaldes for Scusi - opkaldt efter en 10-årig Jack Russell og en del af serien "Stella og venner". Denne funky vase er lavet i samarbejde med den amerikanske kunstner Katie Kimmel, som laver specielt designet vaser af folks hunde  ...det er da kærlighed ved første blik!

Gør plads til både Otto og Scusi derhjemme eller mix en af de unikke vaser med vores lysestager, krukker eller lamper... du vil med sikkerhed skille dig ud fra mængden! 

Produktbeskrivelse 

Materiale: Keramik

LÆNGDE:  CM
BREDDE:  CM
HØJDE:  cm 
RICE handler om at have det sjovt… om fun, funkiness & functionality! Men vi arbejder også med hjertet. Vi sikrer os, at vi følger internationale standarder, der omhandler social ansvarlighed. De fleste af vores produkter er produceret af arbejdere i tredjeverdenslande, og vi sørger for, at alle produkter bliver produceret med respekt for menneskerettigheder, under sunde arbejdsforhold og uden brug af børnearbejde. RICE lever op til SA8000-standarden og benytter desuden Global Compact som en guideline til at drive en etisk forsvarlig forretning. 
I RICE ønsker vi, at du kan omgive dig med hyggelige produkter – nede på jorden, men stadig sjove, skøre og skæve! 


Gå Tilbage