LADY Minerals Sealer 0,75 L
LADY Minerals Sealer 0,75 L

LADY Minerals Sealer
0,75 Liter

Svarer ca. til: 7.5 m2 overflade

 

Få et fint resultat med LADY Minerals Sealer!

LADY Minerals kalkmaling er hentet fra naturen for at skabe smukke, kalkede vægge med et unikt farveudtryk. Det kalkmatte udseende, som kalken i malingen skaber, danner grundlag for det tidsrigtige, lækre, eksklusive udtryk. 

LADY Minerals Sealer fås i 0,75 L emballager, for det er kun nødvendigt at bruge sealeren på særlige områder, som er ekstra udsatte for slitage og vand. Det kan fx være i køkkenet. 

Sealeren påføres i et jævnt og fyldigt lag. Når man bruger sealeren oven på LADY Minerals, vil farven på kalkmalingen opfattes en anelse dybere. Prøv derfor først at lave et prøveopstrøg.

Påføring af LADY Minerals Sealer

LADY Minerals Sealer er en transparent behandling, der først bør påføres et døgn efter, du har malet med LADY Minerals; for kalkmalingen skal have tid til at hærde. Det er kun nødvendigt med ét strøg af sealeren, der påføres i et jævnt og fyldigt lag. 

Det er vigtigt, at du er omhyggelig med påføringen for at bevare kalkmalingens smukke udseende.  

 

Vi har samlet nogle tips til dig, inden du bruger sealeren:

  • Brug en rulle til glatte underlag, og sørg for at dække omhyggeligt af, så sealeren ikke kommer over på lofter og lister. 
  • Arbejd hurtigt, så sealeren hele tiden er fugtig i kanten, som du ruller op imod. Det er vigtigt ikke at rulle tilbage igen, hvor du allerede har lagt sealeren på, da du risikerer at komme til at rulle et for tykt lag på.
  • Hæld sealeren op i en rullespand, og vær sikker på, at du har nok til hele det område, der skal dækkes med sealeren. 
  • Brug et forlængerskaft, da man så kan arbejde hurtigere og rulle hele højden på området på én og samme gang og undgå overlapninger. Arbejder du på denne måde, vil slutresultatet også blive pænere. 
  • Sørg for, rullen fyldes/fugtes godt med sealeren, men dog ikke så meget, at sealeren begynder at dryppe fra rullen. Rul det overskydende af i rullespanden, inden sealeren rulles på væggen.

Gå Tilbage