Hos Nordisk Bolig er der fast fragt- og ekspeditionsgebyr på KUN 49 KR. gratis levering ved køb for over 750 kr. til pakkeshop (gælder kun i Danmark)

Varen er nu tilføjet til din bestilling.

Husk valg
Lanterne i sort metal (Mellem)


Lanterne i sort metal (Mellem)

13 x 22 cm
Pris 249,00 DKK

Vælg variant:

Antal:

Læg i kurven
Lanterne i sort metal (Mellem)

Sort lanterne i metal, der kan stå såvel indendørs som udendørs. Lanternen kan tilføre boligen et flot og personligt udtryk og placeres i alle hjemmets rum - fx i stuen som pyntegenstand, der med levende lys får rummet til at emme af hygge. Udendørs er lanternen velegnet som pyntegenstand foran hoveddøren, på altanen til at skabe hygge om aftenen eller på terrassen. Den sorte farve gør, at lysestagen i metal med fordel kan kombineres med mange forskellige farvenuancer og således passe ind i alle slags boliger samt mikses med forskellige stile for at tilføre det helt rette udtryk i din bolig.
Vi har også lanternen i en større model, der er 31,5 cm høj. Lanternerne kan eventuelt købes sammen, så de flot matcher hinanden i forskellige størrelser.

Størrelse:

Højde: 13 cm
Diameter: 22 cm

Lanternen er produceret i meget stærke og holdbare materialer, der ikke ruster. Den sorte lanterne beholder således det flotte look uden yderligere vedligeholdelse. 

Gå Tilbage