Hos Nordisk Bolig er der fast fragt- og ekspeditionsgebyr på KUN 49 KR. gratis levering ved køb for over 750 kr. til pakkeshop (gælder kun i Danmark)

 

MADE BY HAND · CHOSEN BY HEART

 

 

Madam Stoltz er specialiseret i indretning ·


Madam Stoltz produkterne sælges i butikker over hele Europa. Inspirationen til navnet MADAM STOLTZ kommer fra Indien · som så meget andet i Pernille Stoltz 'liv.
Pernille Stoltz kører Madam Stoltz i partnerskab med sin mand Peter Bundgaard.Pernille er designer og ansvarlig for kontakten til leverandører i Indien og Kina. Peter ser efter logistik og økonomi.
I Nexø, på Bornholms østkyst, finder du hovedkontor af fru Stoltz. En tidligere møbelfabrik er blevet fuldstændig renoveret og er nu grundlaget for Pernille, Peter og de 25 medarbejdere · og den lille hund Carlo gør sit bedste for at holde stressniveauet nede.
Pernille Stoltz har et meget tæt og langvarigt samarbejde med de indiske leverandører, der producerer hendes design. Rejserne til Indien fylder hende med input og indtryk. Indtryk, som igen bliver til ideer og udviklinger, når de vender tilbage til Bornholm.
Bornholms natur er en løbende inspirationskilde.