Pedalspande

Stort udvalg af pedalspande og skraldespande i alverdens modeller, designs, farver og størrelser. Se dig om nedenfor og find din pedal spand til hjem, kontor, bolig eller virksomhed! En pedalspand er den nemme og hygiejniske løsning til dig, der mangler en dekorativ og funktionel affaldsspand. Affaldsspandenes design er flotte og unikke og giver dig mulighed for at sætte et personligt præg på en praktisk genstand, der ikke normalvis forbindes med stil. 

Hos Nordisk Bolig har vi et stort udvalg af forskellige artikler til hjemmet, og vi skifter hele tiden ud i vores store sortiment, så du er sikret moderne og billige produkter.  Vi har den populære pedalspand i mange forskellige farver og størrelser, så du kan helt sikkert finde en personlig favorit. Mange af vores pedalspande er lavet i rustfrit stål, hvorfor de ikke kræver megen vedligeholdelse.

Hygiejnisk og effektivt

En pedalspand er den nemme og hygiejniske løsning. En pedalspand kræver nemlig ikke berøring fra dine hænder, og det kan mindske risikoen for spredning af bakterier. Du åbner blot pedalspanden med din fod, og dermed slipper du for at have kontakt med affaldet i spanden.

Vi ved godt, at mennesker er forskellige – og at forskellige personer har forskellige smag. Vi har derfor valgt at indkøbe den populære pedalspand i mange forskellige farver og udformninger. Det giver dig muligheden for at finde din helt personlige favorit.