Hos Nordisk Bolig er der fast fragt- og ekspeditionsgebyr på KUN 49 KR. gratis levering ved køb for over 750 kr. til pakkeshop (gælder kun i Danmark)

Persondatapolitik

 Nordisk Bolig indsamler og behandler personoplysninger ifølge gældende lov om behandling af personoplysninger.

Hos Nordisk Bolig prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Samtidig vil vi gerne give dig den bedst mulige oplevelse, når du bruger vores hjemmeside. Derfor indsamler vi nogle oplysninger, som vi bruger, når du handler i vores webshop, herunder til ekspedering af din ordre og registrere dig til ønskede funktioner m.m., samt til at sende markedsførings materiale og anden information om vores produkter og aktiviteter, såfremt du har givet samtykke hertil. Endelig kan dine oplysninger blive brugt i forbindelse med efterforskning af mistanke om svindel.

De personoplysninger, vi indsamler, er navn, telefonnummer, e-mailadresse, privatadresse og information om dit indkøb. Af sikkerhedsårsager gemmer vi ikke betalingsoplysninger i vores database.

Vi indsamler din e-mailadresse blandt andet for, at vi via e-mail kan sende dig en ordrebekræftelse samt informere dig, når din ordre er afsendt. Vi videregiver kun dine oplysninger til vores samarbejdspartnere, som fx fragtfirmaer. Nordisk Boligk behandler personoplysninger til markedsføringsformål ifølge den gældende lovgivning, herunder kravet om indhentning af samtykke før udsendelse af elektronisk markedsføring. Kunde og ordredata er beskyttet ved kryptering under transmission og den efterfølgende opbevaring. Nordisk Bolig bruger Secure Socket Layers (SSL), branchestandarden for overførsel af information til at bearbejde dine ordre.

Du har ret til, ved forespørgsel, at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, og gøre indsigelse mod en registrering i henhold til persondataloven. Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet. Nordisk Bolig gemmer personoplysninger og relevante købsdata i 5 år i henhold til bogføringspligten.

Hvis du vil have mere information eller ændre dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan enten skrive til os på adressen:

Nordisk Bolig
Hesselåvej 17
DK-7500 Holstebro
CVR.: 37789313
Tlf.: +45 61 46 65 95
mail@nordiskbolig.dk